Moments musicals (2)

Ahir a la nit, gràcies al Festival Jazz Galet Club de Sant Pol, vaig descobrir una proposta musical molt atractiva: Organic Trio.

[@more@] Sota la intrigant etiqueta del "jazz experimental", l’Albert Sanz a l’orgue, en David Xirgu a la Bateria i el guitarrista Jordi Matas ens presentaven el seu treball "Landscape". Si bés és cert que el seu so no té gaire a veure amb el jazz que estem acostumats a sentir (salvant les distàncies, pot recordar a Scofield, Medeski, Martin and Wood) la seva proposta va anar transportant-nos pel seu univers d’una forma més aviat màgica. Les cadències rítmiques creades per l’orgue i la bateria, que en moltes ocasions podien recordar els "mantras", eren les onades per on en Matas anava surfejant amb la seva guitarra de forma subtil, omplint-ho tot de detallets. Estic convençut que ahir, els músics que hi havia entre el públic, van gaudir el doble que jo, que només em vaig quedar amb la part "estètica" de la cosa, però us asseguro que en vaig tenir prou. Tot plegat va ser una experiència molt agradable.

Us regalo uns dels temes que van sonar ahir, Gèminis, emès en el programa de TV3 "De Prop" el passat mes d’octubre:

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Moments musicals (2)

  1. No els coneixia pas, però fan una música prou interessant. M’ho apunto. Gràcies pel regalet.

    Salutacions
    Jordi

Els comentaris estan tancats.