Catalunya independent

El darrer parell d’exemples que demostren que els espanyols tenen més clar que nosaltres que no formem part d’Espanya, són aquests:[@more@]

Ramón Calderón, president de Real Madrid, parlant les possibilitats del Barça de guanyar la Champions va declarar fa uns dies: Y sé que esto puede no ser popular; yo me alegraría que gane el Barcelona… en vez de ganarlo otro equipo extranjero. (Aquí podeu escoltar l’audio).

Francisco García Sanz, president del consell d’administració de Seat, quan un periodista de l’Agència Catalana de Notícies li va recordar que no hi ha cap cotxe de la marca amb nom de ciutat catalana va afirmar: Nosotros somos españoles. (Aquí podeu llegir la notícia complerta).

Però com nosaltres no ens ho creiem, només pensem a barallar-nos i a més ens deixem enredar, doncs tal dia fara un any i el 2014 tres-cents.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 comentaris a l'entrada: Catalunya independent

 1. karbeis diu:

  Amic Santpolencs:

  Jo ho tinc clar també. Ara només cal que ho tingueu clar a can “Esquerra”, ho torneu a afegir aquell “Republicana de Catalunya” que heu perdut pel camí, i deixeu de donar suport al tal Montilla que, en contra de la voluntat de la gent del país heu posat a la Generalitat.

  I després ja ho tindrem tots clar. 😛

 2. karbeis diu:

  Duran i què? I aquest qui és? Un torero?

 3. dessmond diu:

  Aprofito aquest comentari per anunciar-te que, amb una colla de blocaires que compartim la simpatia per ERC però que discrepem de la línia que la direcció actual ha imprès en el partit, hem creat el portal de blocs Blocs amb Estrella (www.blocsambestrella.cat) amb l’objectiu de donar suport a la renovació d’Esquerra Republicana de Catalunya, un canvi que entenem que només pot arribar de la mà de Joan Carretero i Rut Carandell.

  Vist que els mals de la situació actual que pateix Catalunya provenen en bona part de les decisions de Carod i Puigcercós, crec que hem de començar per aquí. M’agradaria que hi fessis una visita i que t’hi adhereixis si t’engresca la idea. Seria bo que et pengessis el bàner i si fas un article sobre el tema te’l publicarem al portal.

  Gràcies.

  No podrem votar al congrés, però és clar que el resultat ens afectarà i farem tot el que estigui a les nostres mans per aconseguir un resultat positiu. Passa-ho.

 4. dessmond diu:

  Ets ben lliure de penjar fer el que sembli. Això és el teu blog. Només faltaria!

 5. Joaquim diu:

  Efectivament, aviam si els prenem la paraula d’una vegada i ens creiem tant com ells que això no és Ejpanya.

  Ens hem de dir un auto “Que n’aprenguin!” ben dirigit als mateixos catalans. Ostia!

Els comentaris estan tancats.