Dues novetats

M'agradaria destacar-vos dues novetats molt interessants que podeu trobar a la xarxa des de ja, una de musical i una l'altra de política.

[@more@]

La musical és:

 

Es tracta d'un projecte de ràdio a internet on principalment hi sonarà Jazz fet a Catalunya, segons expliquen fins el 50% de les peces ho seran. L'han posat en marxa entre la gent de mas i mas, urbaanjazz i atacdejazz. Per celebrar l'nici de l'emisora, han programat un cicle de concerts a la Cova del Drac de Barcelona. Fa molt bona pinta tot plegat.

La política és:

 

Es tracta d'un portal de blocs polítics engegat pel Saül Gordillo i el Dani Solano. Allà es podran trobar els articles fets per polítics o des de blocs politizats, a banda de notícies, opinió, vincles… Un bloc de blocs, vaja. Pels que ens agrada la política ens ho han posat molt fàcil, totes les opinions juntes en un únic lloc!Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Dues novetats

  1. Doncs d’això de l’emissora de ràdio ho desconeixia del tot; sé que aquests de masimas són els que porten el tema de la Cova del Drac. Allò dels POLIBLOCS em vaig assabentar pel bloc del Saül. Si et dic la veritat m’hi vaig apuntar i encara no m’han contestat.

    Salut!

Els comentaris estan tancats.